TRAGEDIJA U SARAJEVU: Radnik poginuo u krugu firme na Stupu

Do tragičnog ishoda je došlo na radilištu u krugu firme, u ulici Tvornička na području općine Ilidža, a poginuo je radnik, 1990. godište.

  • Hronika

  • 29. Nov. 2023  

  • 0

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je za Klix.ba da je na Stupu došlo do nesreće na radu prilikom čega je poginula jedna osoba.

"Jedan radnik je smrtno stradao u nesreći na radu", kazala je Mersiha Novalić, portparolka MUP-a KS dodavši da se to dogodilo jutros u 9:50 sati, odnosno da je tada konstatovana smrt.

Do tragičnog ishoda je došlo na radilištu u krugu firme, u ulici Tvornička na području općine Ilidža, a poginuo je radnik, 1990. godište.

Uviđaj je završen, a njime je rukovodio dežurni tužilac.

Nakon nalaza vještaka bit će formirana konačna informacija o tragičnom događaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...