BIVŠA PRVA DAMA SAD-a: Melania Trump nakon dugo vremena snimljena u javnosti, stižu osude zbog njenog poteza...

Međutim, njezino pojavljivanje izazvalo je brojne kritike na društvenim mrežama, i to zbog izdanja u kojem se pojavila. 

  • Šareni svijet

  • 30. Nov. 2023  

  • 0

Melania Trump, supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, pojavila se nakon dugo vremena u javnosti. Bivša prva dama SAD-a prisustvovala je komemorativnoj službi u Atlanti u čast bivše prve dame Rosalynn Carter, koja je umrla 28. novembra.

Melania se pojavila u društvu trenutne prve dame Jill Biden te nekadašnjih američkih prvih dama Michelle Obame, Hillary Clinton i Laure Bush. Međutim, njezino pojavljivanje izazvalo je brojne kritike na društvenim mrežama, i to zbog izdanja u kojem se pojavila. 

alt 

Za razliku od ostalih prvih dama, Melania nije nosila crninu, već se pojavila u sivom kaputu i tako izazvala burne reakcije. 

"Kakvo nepoštovanje", "Obukla je sivi kaput samo da se istakne" i "Zašto jednostavno nije obukla crni kaput?" samo su neki od komentara. 

Međutim, bilo je i onih koji su stali u njezinu odbranu, napisavši kako je svojim izdanjem iskazala poštovanje te da ne nose svi crninu u takvim prilikama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...