PENZIONER PRETUKAO SUPRUGU NA SMRT: Tri decenije skladnog braka uništila je bolesna mačka (VIDEO)

Njegova supruga je zgrabila kuhinjski nož i zaprijetila da će ga ubiti.

  • Hronika

  • 01. Dec. 2023  

  • 0

Penzioner iz savezne američke države Pensilvanije optužen je da je pretukao svoju suprugu na smrt tokom svađe povodom računa koji su dobili nakon što su svoju mačku odveli kod veterinara.

Mediji prenose da je Barton Seltmann, star osamdeset i četiri godine, pozvao policiju i javio im je da je neko upao u njihovu kuću i pretukao njegovu suprugu na smrt.

Kada su policajci došli na lice mjesta zatekli su beživotno tijelo na podu sa očiglednim povredama glave.

Vidjeli su i da se na rukama, licu i odjeći supruga nalazi krv.

Barton Seltmann je docnije priznao da se posvađao sa suprugom oko visine računa koji im je poslao veterinar za liječenje njihove mačke.

Seltmann je ispričao da je njihova svađa prerasla u fizički obračun. Njegova supruga je zgrabila kuhinjski nož i zaprijetila da će ga ubiti.

Onda je on zgrabio stolicu i bacio je ka svojoj supruzi. Pogodio ju je u glavu i ona se samo sručila na pod. Onda je on skočio na nju i počeo da joj svećnjakom treska glavu.

Barton Seltmann je uhapšen i protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo. Nije mu dato pravo na kauciju, a on je odbio branioca po službenoj dužnosti.

Kako su iz tužilaštva potvrdili mačka je data na brigu jednom članu njihove porodice.

Bartonov brat Ron je rekao da su njegov brat i Margaret živjeli u sretnom braku više od tri decenije.

"Nije bilo nagovještaja da bi ovako nešto moglo da se dogodi" rekao je Ron Seltmann.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...