NOVI UGOVOR ZA HIFA-OIL: Stižu na još jedan aerodrom u Bosni i Hercegovini

Prvi avion će poletjeti 18. decembra ove godine, a na pet destinacija prijevoz putnika će se vršiti dva puta sedmično.

  • Ekonomija

  • 02. Dec. 2023  

  • 1

Osim što operira na Sarajevskom aerodromu te uspostavom operacija na Mostarskom aerodromu od 2023. godine, HIFA-OIL nastavlja svoj put kao glavni snabdjevač i na Tuzlanskom aerodromu.

Potpisom ugovora između Tuzlanskog aerodroma i Lumiwingsa HIFA-OIL daje svoj doprinos održavanju i razvoju saobraćaja kroz komercijalne i logističke uslove.

U punom kapacitetu, sa svojim logističkim i kadrovskim potencijalom HIFA-OIL će omogućiti i točenje JET goriva na Tuzlanskom aerodromu, a čiji kvalitet usluge i komercijalni uslovi su već dokazani kako prema drugim kompanijama tako i prema ovoj kompaniji.

Lumiwings preko HIFA-OIL-a ima sigurnog snabdjevača kako na Mostarskom, tako sada i na Tuzlanskom aerodromu.

Inače, aviokompanija Lumiwings zvanično je uspostavila poslovanje sa Međunarodnog aerodroma u Tuzli.

Prvi avion će poletjeti 18. decembra ove godine, a na pet destinacija prijevoz putnika će se vršiti dva puta sedmično.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...