SVI SU SE HVATALI ZA GLAVU: Barcelona je u spektakularnoj utakmici slavila protiv Atletico Madrida, ali pravi heroj je rezervni golman…

Atletico, pak, sada ima tri boda manje od Barcelone.

  • Sport

  • 04. Dec. 2023  

  • 0

U derbi dvoboju 15. kola španjolske La Lige nogometaši Barcelone su na svom terenu savladali madridski Atletico 1-0.

Utakmica je odlučena u 28. minuti kada je polukontru i asistenciju Raphinhe u pogodak pretvorio Joao Felix. Nekadašnji igrač Atletica lijepo je prebacio gostujućeg golmana Oblaka i dao pogodak vrijedan tri boda.

U nastavku su obje ekipe mogle do golova, ali rezultat se više nije mijenjao te se Barcelona približila vodećem dvojcu. Ima četiri boda manje od Reala i Girone. Atletico, pak, sada ima tri boda manje od Barcelone.

Cancelo je izabran za igrača utalmice, no pravi heroj Katalonaca bio je rezervni golman domaćeg tima Inaki Pena koji je dobio priliku umjesto ozlijeđenog Nijemca Ter Stegena.

Pogledajte njegove bravure zbog kojih su se i domaći i gostujući igrači hvatali za glavu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...