"RAZLOZI SU ISTI ONI KOJE PONAVLJAMO OD 2019. GODINE": Naša stranka ne želi u vlast sa SDA u...

(...) Unsko-sanskom kantonu.

  • Politika

  • 04. Dec. 2023  04. Dec. 2023

  • 5

Predsjedništvo Naše stranke je na sinoć održanoj sjednici odlučilo da neće formirati vlast sa SDA u Unsko-sanskom kantonu.

"Razlozi zbog kojih nećemo formirati vlast sa SDA u Unsko-sanskom kantonu su isti oni koje ponavljamo od 2019. i zbog kojih nismo nikad niti na jednom nivou formirali vlast sa SDA.

Među nama nema ni političkih ni ideoloških ni svjetonazornih ni bilo kakvih interesnih poveznica. Nećemo mijenjati svoj odnos prema SDA, jer SDA nije promijenila svoj odnos prema BiH.

U toj stranci su još uvijek privatni interesi daleko ispred društvenih i državnih“, saopćili su iz Naše stranke.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...