MUJANOVIĆ O POLITIČKOM FORUMU U BRISELU: "Beznačajan skup za koji svi znaju da ništa bitno neće polučiti!"

Mujanović je taj skup koji će biti održan u Briselu okarakterisao "velikim beznačajnim događajem".

  • Politika

  • 04. Dec. 2023  

  • 3

Politički analitičar Jasmin Mujanović oglasio se na društvenim mrežama uoči sutrašnjeg drugog po redu Političkog foruma na visokom nivou između EU i BiH.

Mujanović je taj skup koji će biti održan u Briselu okarakterisao "velikim beznačajnim događajem".

Radi se o, kako je naveo, centralnom konceptu u bosanskohercegovačkoj politici u kojem lideri i mediji jedan beznačajan sastanak ili summit uzdignu do te mjere da ga se smatra "historijskim".

A pri tome, dodaje Mujanović, svi su svjesni da se na njemu ništa bitno neće dogoditi.

alt

Podsjetimo, Drugi politički forum na visokom nivou između EU i BiH bit će održan po dogovoru komesara EU za susjedstvo i proširenje Olivera Varhelyija i predsjedavajuće Vijeća ministara BiH Borjane Krišto.

Osim Krišto, prisustvovat će mu brojna bh. delegacija, u kojoj će biti članovi kolegija i predstavnici klubova oba doma Parlamenta BiH, zatim politički lideri, premijeri oba entiteta i deset kantona, te gradonačelnik Brčko distrikta.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...