MILOŠEVIĆ DOBIO NAJVEĆE MOGUĆE POJAČANJE ZA BARAŽ: Ovo sve mijenja, selektor sad nema izgovor

Svakako da ovo najviše raduje selektora Savu Miloševića

  • Sport

  • 12. Dec. 2023  

  • 0

U meču četvrtfinala Kupa Kralja Saudijske Arabije Al Khaleej je pobijedio Abhu 2:1, a mnogo važnije za bh. navijače je povratak Ibrahima Šehića među stative nakon duže pauze povrede, piše Raport.ba.

Podsjetimo, u meču protiv Portugala u kvalifikacijama za EURO 2024 prvi golman Zmajeva zaradio je posjekotinu na vanjskom meniskusu desnog koljena, pa je morao na operaciju.

Skoro dva mjeseca Šehić nije branio, a propustio je posljednja dva meča kvalifikacija protiv Luksemburga i Slovačke.

Golman reprezentacije BiH u ovoj sezoni 10 puta je stajao na golu Al Khaleeja, a u dva navrata sačuvao je svoju mrežu.

Svakako da ovo najviše raduje selektora Savu Miloševića, koji ne bi trebao imati muke oko izbora prvog čuvara mreže za duel s Ukrajinom u martu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...