TEŠKI DANI ZA PREMIJERA HRVATSKE: "Andrej Plenković treba sam sebe smijeniti..."

"Plenković je do sada smijenio 30 ministara", kazao je Troskot.

  • Regija

  • 13. Dec. 2023  

  • 0

"MOST je vladajućima najveći problem zato što je naša premisa borba protiv korupcije. Ne čudi da smo Andreju Plenkoviću trn u oku stoga što otkrivamo afere, a što smo dužni po zakonu i Ustavu RH", rekao je u HRT-ovoj emisiji U mreži Prvog Zvonimir Troskot, Most.

"Zaprepastilo me što je Plenković rekao da ga je zaprepastilo da su činjenice koje su izlazile iz vlade o aferi plin za jedan cent, više od samog kriminala. Nadalje, Plenković je rekao kako je svog ministra (Damira Filipovića, op. "SB") zamijenio zato što je sebi birao lošeg savjetnika. Ako ćemo tom analogijom ići Andrej Plenković treba sam sebe smijeniti, jer je do sada smijenio 30 ministara", kazao je Troskot.

Nikola Mažar iz HDZ-a, naglasio su kako su Troskot i Most nastavili s obmanjivanjem javnosti upravo kada su oni razotkriveni.

"Gospodin Jurica Lovrinčević reketari s državnim novcem jednog novinara, a s druge strane, pušta selektivne informacije zastupnicima Mosta koji su nakon 6 mjeseci prije svega, rješavajući osobne borbe glede aktera u energetici, a paralelno s time pokušali su destabilizirati političku situaciju i rušiti Andreja Plenkovića", rekao je Mažar.

"Zaprepastilo me što je Plenković rekao da ga je zaprepastilo da su činjenice koje su izlazile iz Vlade o aferi plin za jedan cent, više od samog kriminala. Nadalje, Plenković je rekao kako je svog ministra zamijenio zato što je sebi birao lošeg savjetnika. Ako ćemo tom analogijom ići Andrej Plenković treba sam sebe smijeniti, jer je do sada smijenio 30 ministara", kazao je Troskot.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...