PROBLEMI S NOVOM LANCIJOM NA SVE STRANE: Ukrao prototip i potopio ga pa fotografije završile u medijima

Iz kanala je izvučen ukradeni prototip nove Lancije, to je novi Ypsilon.

  • Auto

  • 13. Dec. 2023  

  • 0

Pojam preranog curenja fotografija upravo je dobio novi smisao. Naime, u javnost su doista procurile fotografije nove Lancije, i to nakon što je automobil završio u kanalu. Kako izvještavaju francuski mediji, vatrogasci u regiji Montbeliard su obaviješteni jučer ujutro kako je u kanalu neki automobil kojem je krov još uvijek iznad vode.

Ekipa je ubrzo stigla na mjesto nesreće, a uposleni su i ronioci. Međutim, nitko nije pronađen pa se pretpostavlja da je automobil napušten. Pravo iznenađenje uslijedilo je pri podizanju automobila. Utvrđeno je kako se radi o prototipu nove Lancije Ypsilon koji je nedavno ukraden.

Fotografije su ubrzo objavljene u brojnim medijima, pa smo tako dobili priliku vidjeti izgled modela koji će na tržište stići iduće godine. Možemo vidjeti neke detalje s koncepta Pu+ra poput crnih obruba točkova i specifično oblikovanih staklenih površina s izraženim okvirom.

Podsjetimo, novi Ypsilon koristi e-CMP platformu, a koristit će i elektromotorni pogon s motorom od 156 KS i baterijom kapaciteta 51 kWh. Doseg bi trebao biti na razini od sasvim solidnih 400 km.

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...