HAPŠENJE U SARAJEVU: 34-godišnjak osumnjičen da je ukrao Golfa 2

Dodaje se da je o navedenom obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, te da je uhapšena osoba smještena u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo,

  • Hronika

  • 17. Dec. 2023  

  • 0

Juče u 14 sati policija je uhapsila ovo lice jer se sumnjiči da je počinio krivično djelo, teška krađa na štetu G.A.

Pripadnici policijske stanice Dobrinja su juče uhapsili u sarajevskoj opštini Novi Grad su juče uhapsili lice Š.A.(34) iz Višegrada jer se sumnjiči da je ukrao automobil golf 2.

Kako su saopštili iz MUP-a Kantona Sarajevo, juče u 14 časova policija je uhapsila ovo lice jer se sumnjiči da je počinio krivično djelo, teška krađa na štetu G.A.

"On se terete da je istog dana u prijepodnevnim satima otuđio vozilo marke „VW“ tip „19E“, model „Golf II“, koji se nalazio na parking prostoru u ulici Grbavička, općina Novo Sarajevo“, piše u saopštenju policije.

Dodaje se da je o navedenom obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, te da je uhapšena osoba smještena u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, prenose Nezavisne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...