PAPARAZZI UHVATILI PROTOTIP NOVOG MODELA: Ovaj BMW-ov SUV bi mogao odlično izgledati

Tako bi novi SUV trebao dobiti novu prednjicu s proširenim "bubrezima“ na koje se skladno nastavljaju dvostruka svjetla. Potpuno novi dizajnerski izraz nije spojiv s aktualnim BMW-ovim modelima, dok je silueta vozila vrlo slična aktualnom modelu iX-a. 

  • Auto

  • 19. Dec. 2023  19. Dec. 2023

  • 0

Pomiješate li novi dizajnerski izraz koncepta Vision Neue Klasse s postojećim iX-om, dobit ćete izgled novog modela bavarskog proizvođača.

Prošlog mjeseca automobilski paparazzi uhvatili su prototip novog SUV modela iz buduće ponude električne Neue Klasse domene. U pitanju je SUV model veličine aktualnog X3, a koji bi se na cestama trebao pojaviti najranije 2025. godine. 

Nakon dugo vremena postoje i oni koji će reći kako je BMW konačno krenuo u pravom smjeru. Tako barem sugeriraju renderi magazina Kolesa koji je objavio prijedlog novog dizajna temeljen na svim do sada poznatim informacijama. 

Tako bi novi SUV trebao dobiti novu prednjicu s proširenim "bubrezima“ na koje se skladno nastavljaju dvostruka svjetla.

Potpuno novi dizajnerski izraz nije spojiv s aktualnim BMW-ovim modelima, dok je silueta vozila vrlo slična aktualnom modelu iX-a. 

Isti model (iX) posudio je dizajn naplataka te izvedbu stražnje trećine profila vozila s originalno izvedenim C i D nosačem. Stražnji kraj ne prati trendove u obliku spajanja stražnjih svjetala LED trakom, ali ih zato razvlači prema sredini gdje je ostao istaknut logo marke. 

Za bilo kakve tehničke informacije je prerano, ali je gotovo sigurno da će ići uz startne izvedbe s jednim i dva elektromotora. Valja imati na umu da prema riječima BMW-ovih predstavnika platforma Neue Klasse može podnijeti i do 1 MW snage, odnosno 1360 KS. Ovdje ipak treba imati skromnije apetite te očekivati M izvedbu na razini aktualnih modela, odnosno oko 600 KS. 

Recimo i kako će Neue Klasse uključivati i limuzinski model veličine serije 3. Sve to na cestama ćemo ugledati tokom 2025. godine. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...