"JA MORAM DA IDEM": Udario ženu automobilom i nakon 10 minuta NAPUSTIO MJESTO NESREĆE

Sa povrijeđenom ženom u šetnji je bila prijateljica.

  • Hronika

  • 20. Dec. 2023  

  • 1

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 19.30 dogodila u Dragočaju, banjalučkom naselju na periferiji, teže je povrijeđena žena pješak nakon što je na nju naletio automobil marke “audi”.

Vozač je, prema njegovoj i priči očevidaca, pružio prvu pomoć ženi okrenuvši je na bok, ali je nakon 10-ak minuta, dok su okupljeni mještani čekali Hitnu pomoć i policiju, sjeo u automobil i napustio mjesto nesreće!

"Ja moram da idem! Pružio sam joj prvu pomoć, šta još više mogu da uradim", navodno je rekao pred više očevidaca, saznaje Srpskainfo.

Sa povrijeđenom ženom u šetnji je bila prijateljica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...