NJEGOV PUT U BEOGRAD NIJE SKUPŠTINU "KOŠTAO NI CENTA": "Srpski narod u Crnoj Gori bi mi zamjerio da nisam bio u štabu SNS-a"

On je istakao i da se predsjednik Crne Gore Jakov Milatović mogao suzdržati od komentara gdje je njemu mjesto.

  • Regija

  • 21. Dec. 2023  21. Dec. 2023

  • 0

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da se predsjednik Crne Gore Jakov Milatović mogao suzdržati od komentara da mu nije bilo mjesto u štabu Srpske napredne stranke (SNS) u noći saopštavanja izbornih rezultata u Srbiji. Kaže da bi mu srpski narod u Crnoj Gori zamjerio da u nedjelju nije bio tamo, ističući da njegov put u Beograd nije koštao Skupštinu nijedan cent.

Mandić je ponovio da je, kao predsjednik Nove srpske demokratije, bio dužan da bude sa svojim prijateljima u momentu saopštavanja preliminarnih rezultata u susjednoj zemlji.

"Ja sam sprski političar iz Crne Gore, predstavnik parlamentarne većine koja želi da gradi najbolje odnose sa Srbijom. Predsjednik Srbije je moj prijatelj. Nova je osnovana 2008. godine, kada i SNS. Od tada funkcionišemo kao sestrinske stranke. Ja ne predstavljam Crne Goru po Ustavu, već predsjednik države. Ja sam kao predsjednik stranke bio dužan da budem sa prijateljima, to je dobro za Crnu Goru. Taj most koji imamo može biti na korist svakog građanina", rekao je Mandić u emisiji "Argumenti na TVCG.

On kaže da je ponosan što je bio u štabu SNS-a, navodeći da bi mu srpski narod u Crnoj Gori zamjerio da nije bio tamo.

"U izbornoj kampanji nisam dao nikakvu izjavu, niti se miješao u taj proces", rekao je Mandić, ponavljajući da nije glasao na izborima u Srbiji.

On je istakao i da se predsjednik Crne Gore Jakov Milatović mogao suzdržati od komentara gdje je njemu mjesto.

"Ne komentarišem njegove postupke, možda se i meni ne sviđa nekad gdje se on nalazi pa to ne komentarišem", rekao je Mandić.

Tvrdi da njegov put u Beograd "jedan jedini cent nije koštao Skupštinu Crne Gore".

"Avionsku kartu je kupila Nova srpska demokratija, a sve ostale troškove sam snosio ja", naglasio je Mandić.

Ističe da voli Srbiju, ali da najviše voli Crnu Goru. I nakon svih kritika koje je dobio prethodnih dana, kaže da  bi opet uradio isto, prenosi Pobjeda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...