SLATKE MUKE SAŠE TRIVIĆA: Proizvodi Krajina Klasa povučeni iz Bingo prodavnica

Iz kompanije Bingo nisu se oglašavali o ovom pitanju. U kratkom telefonskom razgovoru rečeno nam je da se uprava kompanije još nije zvanično izjasnila o ovome, a ne zna se ni hoće li izlaziti u javnost u vezi sa povlačenjem proizvoda “Krajina Klasa”

  • Ekonomija

  • 22. Dec. 2023  22. Dec. 2023

  • 2

Na policama prodavnica Bingo Tuzla danas nema proizvoda kompanije “Krajina Klas”, koja je u vlasništvu Saše Trivića. Povlačenje proizvoda sa polica Bingo marketa počelo je jučer, nakon što je, kako se može čuti od zaposlenih u ovoj kompaniji, došla poruka iz uprave da se svi proizvodi kompanije “Krajina Klas” povuku iz prodaje, piše Stav.ba.

Danas su se mogla vidjeti vozila “Krajina Klasa” kako odvoze vraćenu robu iz prodajnih objekata Binga. Riječ je o desecima artikala – torti, kolača, slastica i pekarskih proizvoda. Teško je procjeniti gubitke koje će “Krajina Klas” pretrpiti, ali se može zaključiti da će jednokratni gubitak, samo na vraćenoj robi, koja ima kratak rok trajanja, dosegnuti najmanje stotinjak hiljada maraka.

Iz kompanije Bingo nisu se oglašavali o ovom pitanju. U kratkom telefonskom razgovoru rečeno nam je da se uprava kompanije još nije zvanično izjasnila o ovome, a ne zna se ni hoće li izlaziti u javnost u vezi sa povlačenjem proizvoda “Krajina Klasa”. Uostalom, nemaju ni obavezu da se bilo kome za bilo šta pravdaju. Također, u ovom trenutku ne zna se da li povlačenje proizvoda ima veze sa skandalom koji je Trivić izazvao na Twitteru.

Podsjetimo, gazda banjalučkog lanca pekara Manja, koje posluju u okviru njegove kompanije “Krajina Klas”, opet je izazvao skandal na Twitteru. Trivić, kojeg pamtimo po porukama podrške presuđenim ratnim zločincima ili rođendanskoj čestitki Ratku Mladiću, opet je „briljirao" na ovoj društvenoj mreži.

Trivić se upustio u jednu od mnogobrojnih rasprava na Twitteru koju vode srbijanski korisnici, ogorčeni zbog masovnog učešća građana Bosne i Hercegovine srpske nacionalnosti na izborima u Srbiji. Mnogi od njih u njima vide jedan od razloga poraza opozicije, pale su i krupne riječi, psovke i uvrede.

U jednoj od rasprava, jedan od korisnika Triviću je kazao: „Da li to hoćete da u Srbiji pravite novu Srebrenicu, e pa nećete moći“, na što mu je Trivić uzvratio: „U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se.“

altalt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...