ONA IMA 82, A ON 36 GODINA: Vjeruju da su srodne duše, pa otkrili detalje PRVE BRAČNE NOĆI; "Imala sam upalu mišića" (VIDEO)

Evo kako njih dvoje funkcionišu!

  • Šareni svijet

  • 24. Dec. 2023  

  • 1

Mnogo puta smo čuli da ljubav ne bira za godine. U traženju srodne duše, često isključujemo mozak i prepuštamo se srcu. To je slučaj i sa 36-godišnjim Muhamedom Ahmedom Ibrahimom, koji je svoju ljubav pronašao preko Facebooka.

Ništa tu ne bi bilo toliko čudno, da njegova sadašnja supruga nije starija od njega 46 godina. Iako se mnogi zdražavaju, jer je Iris Jones  ušla u devetu deceniju, komentari na račun njihove ljubavi ih ne dotiču previše, prenosi Daily Mail.

Vjenčali su se prije tri godine, a kako je Iris ispričala tokom gostovanja u jednoj emisiji, nakon razdvojenosti od četiri nedjelje, shvatili su koliko je njihova ljubav zapravo jaka.

Početak ljubavi

Njih dvoje su se upoznali preko Facebooka, a kratko prijateljstvo, veoma brzo se pretvorilo u ozbiljnu ljubav. Iris je tada poželjela i lično da vidi svog izabranika, pa je otputovala u Egipat. Nakon štp se Muhamedov otac razbolio, mladić je bio primoran da bude u Kairu, pa je razdvojenost pokazala da se zaista radi o iskrenoj i pravoj ljubavi.

Iskreno i otvoreno je pričala i o prvoj bračnoj noći. Iako Iris ima 82 godine, osećjala se kao tinejdžerka.

"Niko sa mnom nije bio posljednjih 35 godna. Osjećala sam se kao da sam ponovno djevica. Sljedeći dan je bio jako težak", rekla je ova bakica koja je kroz osmijeh pričala, kako je narednih dana imala upalu mišića.

Djeca su se protivila vezi i braku

Kćerke od Iris, obje su žene u zrelim pedesetim godinama, pa im je bilo veoma neshvatljivo i teško da shvate, da njihova majka od 82 godine, može da bude u ljubavi sa mladićem koji ima svega 36. Prvo su mislili da se Muhamed oženio sa njom zbog novca, ali su kasnije shvatili da nije to tako i konačno su ga prihvatile.

Oni često svoju ljubav javno dijele po društvenim mrežama, a sada se pojavio snimak i na kome joj Muhamed češlja sijedu kosu:

"Šta radiš? Snimaš video?", pitao je Mohamed i dodaje: "Irisina kosa je fantastična. Vrlo dobra kosa. Ona je čista žena. "A kad Iris kaže "duga je, zar ne", Mohamed odgovara: "Duga kao moja, ali moja kosa je u neredu."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...