POZVALI PROSTITUTKU, PA JE BACILI SA PETOG SPRATA: Nije pristala na jedan specifičan zahtjev što se pokazalo kao KOBNO

Tokom pada polomila je kičmu i ljekari se bore za njen život.

  • Hronika

  • 24. Dec. 2023  

  • 0

Prostitutka je pala sa petog sprata i slomila kičmu poslije sukoba sa klijentima koji su je pozvali.

Kako navodi izvor medija, 23-godišnja strankinja tvrdi da ju je kroz prozor gurnuo jedan od muškaraca.

U petak, 23. decembra uvečer, dva muškarca pozvala su djevojku u stan u Moskvi. Oni su željeli da budu sa njom istovremeno, ali ona je to odbila.

"Djevojka im je na kraju ipak pružila intimne usluge, nakon čega je jedan od muškaraca otišao. Ona je imala sukob sa drugim, pokušala je da izađe iz stana, ali je on spriječio. Kao rezultat toga, muškarac je otvorio prozor i izgurao prostitutku", rekao je izvor za medije.

Djevojka je hospitalizovana na intenzivnoj njezi sa prijelomom kičme i višestrukim povredama. Ljekari se bore za njen život.

Nakon incidenta, 44-godišnji muškarac je priveden i nalazi se na saslušanju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...