NENAD NEŠIĆ, MINISTAR (NE)SIGURNOSTI BiH: „Nakon sinoćnje sramote i nasilja, uvjeren sam da vam građani Srbije…“

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine glasao je na lokalnim izborima u Beogradu i izazvao oštre reakcije u Srbiji, a sada se ponovo miješa u unutrašnje stvari druge države.

  • Vijesti

  • 25. Dec. 2023  25. Dec. 2023

  • 4

Ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić poručio je povodom demonstracija u Srbiji da je „rušenje institucija svoje zemlje veleizdaja, te da se patriotska opozicija sa vlašću takmiči u lojalnosti i poštovanju institucija države, ne ruši ih i ne promoviše vandalizam“.

-Ako je ovo "Srbija protiv nasilja", kakvi li bi bili da nisu samoproklamovani borci protiv nasilja?", napisao je Nešić na društvenim mrežama.

Nešić je poručio opoziciji Srbije da „gube svake izbore, jer narod osjeća da ne poštuju svoju zemlju, da joj nisu lojalni i da svjesno rade na destabilizaciji za ko zna čije interese“.

-Nakon sinoćne sramote i nasilja, uvjeren sam da vam građani Srbije više ne bi dozvolili ni cenzus da pređete. Mirna i bezbjedna Srbija uvijek će poraziti onu nasilnu manjinu, rekao je Nešić i uputio podršku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine glasao je na lokalnim izborima u Beogradu i izazvao oštre reakcije u Srbiji, a sada se ponovo miješa u unutrašnje stvari druge države.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...