"ON ŽELI DA PATITE...": Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor poslala poruku Mariniki Tepić...

Marinika Tepić već 11 dana štrajka glađu u zgradi Republičke izborne komisije ukazujući na, kako kaže, epsku izbornu krađu koja do sada nije viđena.

  • Regija

  • 28. Dec. 2023  

  • 2

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor, obratila se zastupnici u Skupštini Srbije Mariniki Tepić, moleći je da prekine štrajk glađu.

„Poštovana Marinika Tepić, molim vas, prekinite štrajk glađu. Molim vas, nemojte trajno ugroziti zdravlje. On ne bi ni trepnuo. On želi da patite. Nemojte mu pružiti to zadovoljstvo. Borbu ćete nastaviti, a mi smo mnogi uz vas u mislima. Samo to možemo“, apelirala je Kosor na Twitteru.

Inače, potpredsjednica Stranke slobode i pravde i nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ Marinika Tepić već 11 dana štrajka glađu u zgradi Republičke izborne komisije ukazujući na, kako kaže, epsku izbornu krađu koja do sada nije viđena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...