"LJUBAV PREMA NJEMU SAMO RASTE": Supruga Brucea Willisa dirljivom objavom obilježila 16 godina njihove veze (FOTO)

Otkako je početkom 2023. godine Bruceu Willisu dijagnosticirana frontotemporalna demencija, porodica nastoji provesti i obilježiti svaki trenutak s 68-godišnjim glumcem.

  • Show

  • 28. Dec. 2023  

  • 0

Stoga mnoge nije začudilo što je njegova sadašnja supruga i model Emma Heming javno proslavila njihovu 16-u godišnjicu veze, podijelivši na Instagramu sa svojih 904 hiljade pratitelja dvije zajedničke fotografije na kojima se supružnici nalaze u zagrljaju i razmjenjuju poljupce.

"16 godina s ovim posebnim muškarcem. Moja ljubav prema njemu samo raste", napisala je 45-godišnja Heming u opis fotografije.

Par se upoznao u teretani 2007. godine, a trebalo im je samo dvije godine kako bi shvatili da zajedno žele provesti ostatak života pa su se vjenčali 2009. na otočju Turks i Caicos.

Zvijezda filmova "The Fifth Element", "Pulp Fiction" i "Die Hard" od 1987. do 2000. godine bila je u braku sa 61-godišnjom glumicom Demi Moore, s kojom su Bruce i Emma i danas u dobrim odnosima. Dapače, zajedno brinu o Bruceu. Heming i Willis imaju dvije kćeri, 9-godišnju Evelyn i 11-godišnju Mabel, dok dobitnik Zlatnog globusa s bivšom suprugom ima još tri odrasle kćeri, 35-godišnju Rumer Glenn Willis, 32-godišnju Scout LaRue Willis i 29-godišnju Tallulah Belle Willis, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...