HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Dragan Mioković opisao Željku Cvijanović sa tri riječi, uslijedila je lavina komentara…

Uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 01. Jan. 2024  01. Jan. 2024

  • 3

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon objave federalnog parlamentarca Naše stranke Dragana Miokovića.

-Koliko samo o samoj sebi govori Željka Cvijanović, visokoobrazovana žena po vokacije pedag, političarka i članica Predsjedništva, kada u kurtoaznoj novogodišnjoj čestitci i ne pomene građanke i građane van entiteta RS. Primitivno. Necivilizovano. Ružno, poručio je Mioković.

Uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je novogodišnju čestitku:

- Svim građanima Republike Srpske želim srećnu i uspješnu Novu godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i sveukupni napredak. U protekloj godini, vođeni odgovornom i mudrom politikom, u interesu i na dobrobit svih građana, prebrodile su se mnoge ekonomske i političke teškoće i ostvaren je značajan napredak na mnogim poljima.

Upravo zato, uvjerena sam da ćemo i u narednoj godini, sa još više samopouzdanja,  odgovoriti svim izazovima na adekvatan način, doprinoseći tako dodatnom jačanju Republike Srpske i njenih institucija. Srećna Nova godina, navodi se u čestitki Cvijanovićke.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...