PUCNJAVA NA DOLAC MALTI 1. JANUARA: Oglasila se sarajevska policija o hapšenju Benjamina Delalića

Zbog pucnjave u Paromlinskoj ulici u Sarajevu koja se desila 1. januara 2024. godine uhapšen je Benjamin Delalić.

  • Hronika

  • 04. Jan. 2024  

  • 0

Amir Pašić Faćo prijavio je policiji da je na njega 1. januara pucao Benjamin Delalić s još dvije nepoznate osobe.

O svemu se oglasio MUP Kantona Sarajevo.

"Dana 3. januara 2024. godine u 10:00 sati, policijski službenici PU Novo Sarajevo lišili su slobode B.D., rođen 1993. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela Izazivanje opće opasnosti i Oštećenje tuđe stvari, na štetu A.P. iz Sarajeva.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 31-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", saopćeno je iz MUP-a KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...