SNAHA RAME ISAKA OTVORILA BENZINSKU PUMPU: Arnelova supruga zaposlila deset radnika, a prvih 50 kupaca častila sa 20 KM goriva

Prvih 50 kupaca nagrađeno je s gratis gorivom u vrijednosti od po 20 KM, a ostali kupci dobijali su poklone

  • Ekonomija

  • 05. Jan. 2024  

  • 6

Kompanija DHD d.o.o. čija je vlasnica Anela Isak, supruga federalnog zastupnika Arnela Isaka, otvorila je danas svoju prvu benzinsku pumpu. Pumpa se nalazi u ulici Sarajevska 139B u Zenici, a zapošljavaće u prvoj fazi deset radnika, piše Oslobođenje.

Porodica Isak tako je proširila biznis na trgovinu i promet naftom i naftnim derivatima.

Simboličnim presjecanjem vrpce, benzinsku pumpu su zvanično otvorili bračni par Arnel i Anela Isak zajedno sa Arnelovim ocem Ramom Isakom, aktuelnim federalnim ministrom unutrašnjih poslova.

Ceremoniji je prisustvovalo više stotina osoba, porodičnih prijatelja i poslovnih partnera. Prije presjecanja vrpce dovu je proučio zenički muftija Mevludin ef. Dizdarević koji je rekao da mu je drago kada se otvaraju džamije, ali da je sretan što se otvaranjem objekata poput ovog od strane privrednika otvaraju i nova radna mjesta.

"Ovaj projekat sam pokrenuo sa svojom suprugom. Podršku sam dobio od roditelja i dvoje braće, majke i dide. Svaki projekat u našoj Zenici je značajan. Nastavićemo ulagati u svom gradu. Smatram da treba podržati svakog privrednika koji će ulagati i otvariti nova radna mjesta. Privreda je ključni segment ovog društva i treba da se razvija, kazao je Arnel Isak.

Prvih 50 kupaca jučer je nagrađeno s gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostalim kupcima dijeljeni su pokloni.

Udruženju "Hrabro srce" iz Zenice kompanija DHD donirala je jučer 1.000 KM.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...