DRAMA NA NEBU: Procurio video, prozor i dio aviona eksplodirali na visini od 16.000 stopa, telefoni i drugi predmeti su isisani...

Jedan od putnika kazao je da je prozor aviona u kom je bio 171 putnik i šest članova posade otpao tokom leta.

  • Svijet

  • 06. Jan. 2024  

  • 0

Avion Alaska Airlinesa prinudno je sinoć sletio u Portland u američkoj saveznoj državi Oregon nakon što je osoblje prijavilo problem s tlakom.

Let Alaska Airlinesa (potpuno novi 737 Max 9) morao je hitno sletjeti nedugo nakon polijetanja, kada je 'prozor i dio trupa' eksplodirao na 16.000 stopa. Telefoni i drugi predmeti su isisani kada je u avionu pao tlak.

CNN javlja da su to naveli zvaničnici, dok je jedan od putnika kazao da je prozor aviona u kom je bio 171 putnik i šest članova posade otpao tokom leta.

Američke zrakoplovne vlasti objavile su da je u pitanju avion "Boing 737 Maks 9" koji je dobio dozvolu za letove 25. oktobra prošle godine, kao i da je pokrenuta istraga o ovom incidentu.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...