PREDSJEDAVAJUĆA OV NOVO SARAJEVO: Danijela Šahat iz NiP-a prešla u SDA

Danijela Šahat je bivša općinska i gradska vijećnica Naroda i pravde koju je napustila prije zvaničnog imenovanja na poziciiju predsjedavajuće

  • Politika

  • 09. Jan. 2024  

  • 7

Predsjedavajuća Općinskog vijeća Novo Sarajevo Danijela Šahat je novi član SDA.

Kako Raport nezvanično saznaje, akutelna predsjedavajuća Općinskog vijeća Novo Sarajevo, Danijela Šahat, prije mjesec dana je pristupila Stanci demokratske akcije i njihovoj lokalnoj organizaciji u Novom Sarajevu.

Danijela Šahat je bivša općinska i gradska vijećnica Naroda i pravde koju je napustila prije zvaničnog imenovanja na poziciiju predsjedavajuće.

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, Danijela Šahat već učestvuje u lokalnim aktivnostima Stranke demokratske akcije, kroz mjesni odbor Velešići i aktuelni je delegat za predstojeće unutarstranačke izbore u SDA Novo Sarajevo, a po riječima naših sagovornika, ista pripada struji, nedavno uhapšenog, bivšeg direktora OSA-e Osmana Mehmedagića i Hazima Bahtanovića.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...