DENIS ŠULIĆ UZBURKAO JAVNOST: "Zbog ovoga treba razmišljati o nezavisnosti Republike Srpske..."

-A sve ovo što radi Zukan Helez, koji je dio SDP-a koji je militantno krilo SDA, samo predstavlja još jedan u nizu dokaza da Republika Srpska treba razmišljati u pravcu samostalnosti, zaključio je Šulić.

  • Politika

  • 18. Jan. 2024  18. Jan. 2024

  • 11

Član Glavnog odbora SNSD-a Denis Šulić smatra da je navodni napad na zamjenika ministra odbrane BiH Aleksandra Goganovića "očekivan rezultat aktivnosti i huškačke politike Zukana Heleza, na koju odavno upozoravaju iz Republike Srpske, te predstavlja jedan od dokaza da treba razmišljati u pravcu samostalnosti". -Bilo je samo pitanje vremena kada će njegova otvorena mržnja prema Republici Srpskoj i svemu što dolazi iz Srpske probuditi slične duhove kod njegovih sunarodnika istomišljenika, rekao je Šulić Srni.

-Ni ovaj napad, niti sudski postupci koje je Helez najavio, nisu uplašili Goganovića niti ijednog predstavnika Srpske koji su juče bili u Sarajevu uz predsjednika Republike Milorada Dodika. Samo su nam dali dodatnu motivaciju da istrajemo u odbrani svojih stavova i da i dalje radimo na jačanju i razvoju Republike Srpske, jer je očigledno da ih najviše pogađaju naše jedinstvo i snaga, kazao je Šulić.

-Predstavnici Republike Srpske će sačuvati dostojanstvo i uvijek i svuda pozivati na mir, za razliku od Heleza i njemu sličnih, kao i njihovih simpatizera koji su izvršili ovaj napad. Goganović je nakon jučerašnjeg napada pozvao sve pripadnike Oružanih snaga BiH iz reda srpskog naroda da odustanu od najavljenih protesta protiv ministra odbrane Zukana Heleza i da ostanu dostojanstveni, profesionalni i izvršavaju svoje redovne zadatke.

Nismo isti kao oni i nikada to nećemo biti, jer je naš cilj da imamo snažnu i razvijenu Srpsku, a ne da poput njih mržnjom trujemo i kočimo razvoj cijele zemlje. A sve ovo što radi Zukan Helez, koji je dio SDP-a koji je militantno krilo SDA, samo predstavlja još jedan u nizu dokaza da Republika Srpska treba razmišljati u pravcu samostalnosti, zaključio je Šulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...