DETALJI TRAGEDIJE U SUSJEDSTVU: U automobilu se nalazilo pet mladih osoba. Vozilo je silovito udarilo u zid ispod Starog mosta, a na licu mjesta je poginula...

Smrskani automobil svjedoči o silini udarca.

  • Hronika

  • 21. Jan. 2024  21. Jan. 2024

  • 0

U automobilu se nalazilo pet mladih osoba. Vozilo je silovito udarilo u zid ispod Starog mosta, a na licu mjesta poginula je ženska osoba koja je vozila automobil. Ostali su prevezeni u bolnicu.

U prometnoj nesreći u Lađarskoj ulici u Sisku, u susjednoj Hrvatskoj, poginula je vozačica, a četvero njezinih suputnika ozlijeđeno je. Hitno su prebačeni u OB Sisak.

ImageFoto: Pixsell

Smrskani automobil svjedoči o silini udarca. Automobilom je vozačica udarila u zid i ostala na mjestu mrtva.

 ImageFoto: Pixsell

Više detalja o ovoj tragediji znat će se danas nakon završenog uviđaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...