PUNO HTIO, NIŠTA NIJE DOBIO: Želio je vodom zapljusnuti pješake pa ostao potopljen i osramoćen (VIDEO)

Očigledno su u kontakt s vodom došli i neki vitalni dijelovi u motoru ili električnoj instalaciji.

  • Auto

  • 22. Jan. 2024  22. Jan. 2024

  • 0

Internetom se širi video koji na najbolji način definira pojam "instant karma". Naime, izvjesni je vozač (mora se priznati) vrlo lijepog Land Rovera Defendera odlučio velikom brzinom proći kroz ogromnu baru na cesti. Je li mu namjera bila samo što hitrije proći tom preprekom ili je imao plan da usput i "okupa" pješake koji su prolazili nogostupom teško je reći, ali je činjenica kako je valom koji je izazvao do gole kože smočio nesretne prolaznike.

Međutim, dogodila se tipična "instant karma". Očigledno su u kontakt s vodom došli i neki vitalni dijelovi u motoru ili električnoj instalaciji i Land Rover je trenutno ostao bez pogona, zarobljen u vodi koja je sezala do poda automobila i obavijen bijelim dimom.

S obzirom na dubinu vode, očigledno je kako bi automobil bez ikakvih problema prošao tom preprekom samo da je, prenosi Index.hr, išao sporo i oprezno.

Uglavnom, osramoćenog vozača i njegov automobil morali su odšlepati van iz vode, a za očekivati je kako će i popravak poprilično koštati.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...