STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu.

  • Vijesti

  • 24. Jan. 2024  

  • 0

Tokom dana, postupno povećanje oblačosti. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 0, a između 3 i 9, na jugu zemlje do 13 stepeni.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne i sredinom dana u nizinama sa prolaznom slabom kišom, a u višim područjima sa snijegom. Na jugu zemlje bez padavina. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna do 12 stepeni.

U petak)., više oblačnosti u jutarnjim satima. Veći dio dana pretežno sunčano vrijeme. Novo naoblačenje sa zapada se očekuje tokom noći na subotu. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 1, na jugu do 5, a najviša dnevna na jugu zemlje do 13 stepeni.

U subotu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom ili slabom kišom, uglavnom prijepodne. U Hercegovini sunčano i bez padavina. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, a najviša na jugu zemlje do 13 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...