POLICIJA OBJAVILA DETALJE STRAVIČNE NESREĆE: Poginuo 47-godišnji Zeničanin, ljekari se bore za život njegove supruge

Dodali su da je uviđaj izvršen od kriminalističkih istražitelja Policijske stanice Žepče pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva ZDK. U vremenu od 17:10 do 20:35 sati saobraćaj magistralnom cestom M-17 je bio obustavljen u oba smjera, te se isti odvijao alternativnim pravcem

  • Hronika

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona objavili su detalje stavične saobraćajne nesreće u Žepču kojom prilikom je smrtno stradao Almir Ibrahimagić iz Zenice, dok se za život njegove supruge bore ljekari Kantonalne bolnice Zenica.

"Dana 29.01.2024. godine u 17:04 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu “Zenički put”, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo, marke “MAN”, kojim je upravljao J.K. (rođen 1961. godine) iz Žepča, teretno motorno vozilo, marke” Mercedes”, kojim je upravljao A.S. (rođen 1997. godine) iz Tešnja, putničko motorno vozilo, marke “Audi”, kojim je upravljao E.I. (rođen 1983. godine) iz Novog Pazara R. Srbija i putničko motorno vozilo, marke “Audi”, kojim je upravljao A.I. (rođen 1976. godine) iz Zenice koji je tom prilikom smrtno stradao, dok se na mjestu suvozača nalazila Đ.I. (rođena 1976. godine) iz Zenice koja je zadobila teške tjelesne povrede, životno ugrožavajuće, a koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica", naveli su iz policije.

Dodali su da je uviđaj izvršen od kriminalističkih istražitelja Policijske stanice Žepče pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva ZDK. U vremenu od 17:10 do 20:35 sati saobraćaj magistralnom cestom M-17 je bio obustavljen u oba smjera, te se isti odvijao alternativnim pravcem. Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još osam saobraćajnih nesreća u kojima su četiri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...