DRAMA U BH. GRADU: Nakon sudara izbila tučnjava, žena palicom razbila stakla na taksi vozilu

Nakon saobraćajne nezgode došlo je do narušavanja javnog reda i mira

  • Hronika

  • 02. Feb. 2024  

  • 0

Na Ircu u Rudarskoj ulici u Tuzli dogodila se saobraćanja nesreća nakon čega je došlo do narušavanja javnog reda i mira, potvrđeno je za „Avaz“ iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

"Dana, 2.2.2024.godine oko 13:10 sati u Tuzli u ulici Rudarska dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila. Nakon saobraćajne nezgode došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Na licu mjesta je u toku uviđaj koji obavljaju policijski službenici PU Tuzla/PS Centar nakon kojeg će biti poznato više informacija o predmetnom događaju i okolnostima u vezi istog", saopćeno je iz MUP-a TK.

Na terenu su Hitna pomoć i policija koja saslušava dvojicu muškaraca i ženu zbog narušavanja javnog reda i mira.  “Avaz” saznaje da u saobraćajnoj nesreći niko nije povrijeđen. Na licu mjesta saznajemo da je nakon svađe zbog sudara izbila tučnjava, a žena palicom razlupala stakla na jednom automobilu. Kako se vidi na fotografijama, oštećeno je taksi vozilo. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...