STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Poznat identitet nastradale žene, jedna osoba prebačena u bolnicu

"Tužilac je naredio preduzimanje potrebnih istražnih radnji i mjera i vještačenja"

  • Hronika

  • 10. Feb. 2024  

  • 0

Marija I. (89) poginula je jutros u direktnom sudaru Volkswagen Passata i Opel Corse koji se dogodio u banjalučkom naselju Dolac, potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

Corsom je u momentu nesreće upravljala Gorana J. (57) koja je povrijeđena u sudaru te je zadržana na liječenju u Univerzitetskom-kliničkom centru (UKC) RS.

Passatom koji je prešao u suprotnu traku i izazvao nezgodu upravljao je Pero H. (72) iz Laktaša.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 9.45 u Ulici Gorana Radulovića Bimbe, a uviđaj je obavio dežurni tužilac Goran Rakić zajedno sa službenicima Policijske uprave Banja Luka.

"Tužilac je naredio preduzimanje potrebnih istražnih radnji i mjera i vještačenja na utvrđivanju okolnosti ove saobraćajne nesreće, kao i obdukciju tijela nastradale žene", naveli su u Okružnom javnom tužilaštvu, piše ATV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...