SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SUDA BiH: Povrijeđene dvije osobe

Zbog saobraćajne nesreće formirale su se duge kolone vozila, pa se građani preporučuje korištenje alternativnih putnih pravaca.

  • Hronika

  • 14. Feb. 2024  14. Feb. 2024

  • 0

U kasnim poslijepodnevnim satima došlo je do saobraćajne nesreće u ulici Safeta Hadžića u blizni Suda i Tužilaštva Bosne i Hercegovine, piše Klix.ba.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovala četiri motorna vozila, a od siline udara su aktivirani i zračni jastuci te je na automobilima zabilježena materijalna šteta. Iz Operativnog centra MUP-a KS Klixu su rekli da su dvije osobe upućene na ukazivanje ljekarske pomoći na KCUS.

Zbog saobraćajne nesreće formirale su se duge kolone vozila, pa se građani preporučuje korištenje alternativnih putnih pravaca.

Više informacija o uzrocima sudara će biti poznato nakon obavljenog uviđaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...