"MOJA TUGA JE ZA VAMA, BORIT ĆU SE DO ZADNJEGA DANA": Godinu i po dana od masakra na Cetinju, kuća strave srušena, tuga ne jenjava

To dvoje djece bili su sinovi Nataše Martinović koja je ubijena zajedno sa njima i njenog supruga Miloša koji tuguje za svojom porodicom i posvećuje im najbolnije poruke.

  • Hronika

  • 16. Feb. 2024  

  • 0

Cetinje je prije godinu i po dana bilo mjesto najveće tragedije i krvoprolića kada je, iz zasad nepoznatog razloga Vuk Borilović (33) u svom krvavom piru pobio 10 ljudi, među kojima dvoje djece, dok je njih šestoro ranio, piše Kurir.

To dvoje djece bili su sinovi Nataše Martinović koja je ubijena zajedno sa njima i njenog supruga Miloša koji tuguje za svojom porodicom i posvećuje im najbolnije poruke.

"Godina i po dana moja tuga je za vama, borit ću se do zadnjega dana da vam završim sve što treba do kraja", napisao je neutješni otac i suprug koji žal pokazuje i za svojim kumom ubijenim odmah poslije porodice Martinović.

alt

Zločin koji se na zaboravlja dogodio se 12. augusta 2022. godine oko 16 sati u cetinjskom naselju Medovina, kada je, kako smo pisali, Borilović nakon što se navodno vratio iz crkve uzeo lovačku pušku i krenuo u svojoj krvavi pohod.

U trenutku rafalne paljbe obavio je tri poziva, a na kraju ga je crnogorska polciija izrešetala sa pet hitaca kako bi obuzdali zvijer.

Kuća masovnog ubice, inače, srušena je početkom januara po nalogu nadležne inspekcije.

alt

Rušenje kuće na Cetinju

"Kuća je srušena jer nije imala građevinsku dozvolu, a zahtev je predao Miloš Martinović čiju ženu i sinove je upravo u toj kući Borilović ubio u nezapamćenom masakru", navodi se.

Kuća je srušena uz saglasnost članova Borilovićeve porodice.

Neutješne porodice žrtava i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka i da povjeruju da ih je neko nedužne ubio, a porodica Martinović, koja je izgubila maloljetne članove, jer je Borilović inače, vlasnik njihovog stana upao u kuću i na kućnom pragu ubio Natašu Martinović (33), a zatim njene sinove Mašana (11) i Marka (8), pa nastavio da ubija dok ga policija nije savladala.

Pored Nataše, Mašana i Marka, ubica je presudio i Natašinom kumu Milanu Mitroviću (37), zatim svom ujaku Goranu Đurišiću (54), a onda i komšiji Rajku (56), Dimitriji (81) i Danici Drecun (74), a na kraju Danijeli (51) i njenoj sestri Aleksandri Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...