STIŽE PROMJENA VREMENA: Već danas naoblačenje s kišom, a bit će i snijega…

Danas u većem dijelu zemlje jutro umjereno do pretežno oblačno, uz postupno razvedravanje tokom dana.

  • Vijesti

  • 18. Feb. 2024  

  • 0

U jutarnjim satima u Bosni je lokalno moguća slaba kiša, uglanovm u centalnim i istočnim područjima. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se na jugu. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stepeni.

U ponedjeljak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska oblačnost. Poslijepodne, postupni porast oblačnosti. Vjetar slab sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

U utorak prijepodne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kišom. U planinskim područjim i sa slabim snijegom. Tokom poslijepodneva prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 7 do 13, na jugu do 16 stepeni.

U srijedu malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 7 do 13, na jugu do 16 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...