KAD JE UGLEDATE VEĆ JE KASNO: Neugodno iznenađenje za vozače, policija ima novu strategiju s kamerama za kontrolu brzine…

U većini slučajeva nesreće imaju ljudski uzrok jer se pravila ignoriraju…

  • Auto

  • 22. Feb. 2024  

  • 1

Policija u njemačkoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji do sada je redovito objavljivala na Twitteru/X-u mjesta gdje će provoditi nadzore brizne, a sada je tome kraj.

Ove obavijesti neće više objavljivati. Kako javlja Kölnische Rundschau, Ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Rajne-Vestfalije potvrdilo je novu strategiju policije prema kojoj se kontrole više neće najavljivati ​​jer bi tada bile manje učinkovite.

U Bochumu, Dortmundu i Lünenu, na primjer, policija je već prestala objavljivati informacije o kamerama.

Umjesto svakodnevnog prijavljivanja mjesta gdje su postavljeni radari za kontrolu brzine, policijske uprave se žele usredotočiti na prevenciju i označiti relevantne teme na društvenim mrežama oznakom #Life.

Cilj je izravno doprijeti do sudionika u prometu i osvijestiti ih o vlastitoj odgovornosti za sigurnost na cestama. U većini slučajeva nesreće imaju ljudski uzrok jer se pravila ignoriraju.

Policija se nada da će edukacijski rad prevenirati dio nesreća jer mnoge teške prekršitelje ne mogu zaustaviti ni visoke kazne ili zabrane upravljanja vozilom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...