SUSRET DINE MERLINA I SAVE MILOŠEVIĆA: "Selektore, želim ti da plasiraš reprezentaciju Bosne i Hercegovine..."

(...) na Evropsko prvenstvo.

  • Show

  • 22. Feb. 2024  22. Feb. 2024

  • 1

U jednom sarajevskom restoranu za istim stolom sjedili su Dino Merlin, muzička zvijezda i Savo Milošević, bivši nogometaš i selektor "Zmajeva". Društvo su im pravili ljudi raznih profila i zanimanja, političari, arhitekti, akademici, ugostitelji...

Susret Merlina i Miloševića protekao je u finoj atmosferi. Nakon kurtoaznih pozdrava svi su se prebacili na nogomet i nogometne teme. A bh.reprezentaciji ne ide najbolje posljednjih godina. I selektor ima tešku zadaću, pišu Sportske.ba.

Baraž i šansu da se plasiramo na EP ostavio nam je bugarski stručnjak Ivaylo Petev.

Prva je prepreka najteža. Ako prođemo Ukrajinu, čeka nas Island ili Izrael. I ne zna se ko je neugodniji suparnik.

Milošević je, ipak optimista. I njegov prijatelj Merlin uvjeren je da naša reprezentacija može ostvariti podvig.

"Selektore, želim ti da plasiraš reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Evropsko prvenstvo. Imamo dobre igrače, ja vjerujem i nadam se da ćemo uspjeti",poručio je Merlin kada je napuštao stol i pozdravljao se s Miloševićem.

Savo se zahvalio na željama i na optimizmu koji Merlin prenosi na ljude oko sebe.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...