PREPAO SE BEN: Affleck se boji da će mu supruga Jennifer Lopez uništiti karijeru; Žalio se prijateljima da...

(...) film This Is Me... Now neće dobiti reakciju kakvu ona očekuje.

  • Show

  • 22. Feb. 2024  22. Feb. 2024

  • 0

Ben Affleck navodno se boji da će mu Jennifer Lopez uništiti karijeru. Kako izvor blizak glumcu tvrdi, on misli da je napravio pogrešku što se uključio u film svoje supruge This Is Me... Now. Riječ je o njenom biografskom filmu koji je inspiriran njihovim pomirenjem.

Insajder je za Heat Magazine rekao da Affleck nije previše oduševljen filmom, prenosi Inde.hr.

"Postoji vrlo realan rizik da ovaj film neće dobiti reakciju kakvu ona očekuje. Ben se žalio prijateljima da bi ovo moglo završiti kao Gigli 2.0. Posebno mu je neugodno zbog njegove karijere", naveo je.

Inače, romantična komedija Gigli 2.0 iz 2003. godine, u kojoj su se Ben Affleck i Jennifer Lopez prvi put sreli i surađivali, nije se proslavila na kino blagajnama, a kritičari su je nazvali najgorim filmom stoljeća.

Podsjećamo, popularni par je obnovio romansu 2021. godine nakon gotovo dva desetljeća od prekida njihovih prvih zaruka, a vjenčali su se iduće godine. No, u posljednjih godinu dana paparazzi ih često snime dok su neraspoloženi pa se sumnja da imaju problema u braku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...