NEMILE SCENE U LIGI EUROPE: Nogometaši Galatasaraya se nakon debakla sukobili s domaćim igračima, sve je počelo nakon posljednjeg sudačkog zvižduka...

Kada je engleski sudac Anthony Taylor označio završetak susreta, nastala je prava drama kod aut-linije. 

  • Sport

  • 23. Feb. 2024  23. Feb. 2024

  • 0

Prava poslastica u play-offu Europske lige. Nakon 3:2 pobjede Galatasaraya u Turskoj, Česi su kod kuće slavili 4:1 te s ukupnom 6:4 pobjedom izborili mjesto među 16 najboljih timova tog takmičenja.

Jedan od četiri pogotka dao je i Indrit Tuci, donedavni član Lokomotive bio je precizan u 74. minuti te osigurao 2:1 vodstvo praškog kluba. Međutim, nakon utakmice viđene su nemile scene na terenu.

Kada je engleski sudac Anthony Taylor označio završetak susreta, nastala je prava drama kod aut-linije. 

Stoper gostiju Abdülkerim imao je nešto za raspraviti s protivnicima, dok je dio prisutnih pokušavao spriječiti dodatne probleme.

A, onda je uslijedio haos.

Jedan od članova Galatasaraya iz drugog plana je uletio u gužvu i udario suparnika nogom u stomak, nakon čega ga je udareni igrač uhvatio za nogu i bacio na pod. Potom su se uzavrele strasti nekako ipak uspjele smiriti.

Video pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...