ARNEL PODSJEĆA NA POTPISANI SPORAZUM: "Šta je sa II fazom vangradske dionice GGM-a?"

Ova izjava uslijedila je nakon obavijesti o početku izgradnje prve faze kanalizacionog kolektora Drivuša-Bojin vir.

  • Politika

  • 25. Feb. 2024  

  • 0

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Arnel Isak, izrazio je žaljenje zbog odgode izgradnje II faze vangradske dionice Glavne gradske magistrale (GGM) na regionalnoj cesti R445, na dionici Zenica-Lašva.

Ova izjava uslijedila je nakon obavijesti o početku izgradnje prve faze kanalizacionog kolektora Drivuša-Bojin vir.

"Čitam kako je počela izgradnja prve faze kanalizacionog kolektora Drivuša-Bojin vir. Ne mogu da ne izrazim žaljenje što istovremeno nije počela i izgradnja II faze vangradske dionice GGM-a u sastavu regionalne ceste R445 na dionici Zenica-Lašva za šta je potpisan okvirni sporazum još 13. oktobra 2022. godine kada sam bio ministar u Vladi Zeničko-dobojskog kantona – izjavio je Isak.

Izrazio je nadu u realizaciju projekta te da će II faza vangradske dionice GGM-a, kao i mnogi drugi projekti koje je pokrenuo dok je obavljao dužnost ministra, ugledati svjetlo dana unatoč trenutnom kašnjenju.

Vjerujem da će i ovaj projekat, baš kao što je to slučaj sa brojnim drugim projektima koje sam započeo kao ministar a sadašnja vlast ih realizira prepisujući kao svoje, ugledati svjetlo dana", dodao je Isak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...