GEORGINA RODRIGEZ POJAVILA SE U MINIĆU I SVIMA SU VILICE PALE: U ruci nosi 45.000 EURA - ne krije da je BEZOBRAZNO BOGATA

Pojavila se nedavno na utakmici AFC Lige prvaka u Saudijskoj Arabiji kako bi bodrila svog partnera, a njeno izdanje primjetno je na kilometar - ali ne na dobar način

  • Žena

  • 25. Feb. 2024  25. Feb. 2024

  • 0

Stil Georgine Rodrigez stalno je pod lupom, a stalno i izložen kritikama, kako zbog neukusa tako i zbog grubog isticanja svog finansijskog statusa. Ali u njenom slučaju, kritike ne mijenjaju stvari, vjerenica fudbalera Cristiana Ronalda ne haje za negativne komentare te vrste pa nastavlja u svom poznatom ritmu. To ipak ne znači da ne izaziva šok stajlinzima. Pojavila se nedavno na utakmici AFC Lige prvaka u Saudijskoj Arabiji kako bi bodrila svog partnera, a njeno izdanje primjetno je na kilometar - ali ne na dobar način, piše Blic.

Georgina Rodrigez ušetala je na fudbalski stadion u kratkoj haljini, kaubojskim čizmama i sa Hermes torbom. Tašne ove modne kuće spadaju u red najskupljijih, a ona Birkinice ima "milion".

Voli da se vidi brend koji nosi i da pritom stajling izgleda što bogatije, na njen način. Birkinica od krokodilske narandžaste kože koju je nosila trenutno se prodaje na Vestiere Collective za nevjerovatnih 37,168.95 funti odnosno oko 44. 500 eura. U pitanju je model iz 2000-ih, piše hellomagazine.com.

alt

Georgina Rodrigez (Foto: Profimedia)

Georgina Rodrigez koju kritikuju da na neprimjeren ančin pokazuje koliko ima para, voli da na fudbalskim feštama nosi stajling koji "odudara", pa se tako pojavila u svečanom kompletu i sa Chanel torbom. Ali Birkinica ostaje favorit, pojavila se sa komadom skupocjene torbe prije nekoliko mjeseci u Rijadu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...