SNIMAK DODIKA KAKO GLEDA PARTIZAN U TURSKOJ POSTAO HIT NA TIK-TOKU: Ovo je bolje i od najbolje lože (VIDEO)

Na snimku koji je podijelio na društvenim mrežama, vidi se kako sa Željkom Cvijanović gleda meč, a na velikom platnu ide trenutka kada Zach Ledey zakucavanjem podiže dvoranu na noge.

  • Šareni svijet

  • 01. Mar. 2024  

  • 0

Košarkaši Partizana savladali su Efes u 27. kolu Eurolige rezultatom 100:90 u paklenoj atmosferi Beogradske arene i ostali u trci za plasman u play-in, prenosi Nova.rs.

Beograđani su imali veliku podršku navijača, ali su imali podršku i daleko van Srbije.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji se nalazi na Ekonomskom forumu u Antaliji koji se održava pod pokroviteljstvom Recepa Tayyipa Erdogana, nije propustio priliku da gleda Partizan, čiji je deklarisani navijač a svojevremno je bio i počasni predsjednik kluba.

Želio je da odgleda svoj omiljeni klub u veoma važnom meču u Euroligi, pa je u hotelu u Antaliji u kojem je boravio dobio čitavu kino salu.

Na snimku koji je podijelio na društvenim mrežama, vidi se kako sa Željkom Cvijanović gleda meč, a na velikom platnu ide trenutka kada Zach Ledey zakucavanjem podiže dvoranu na noge.

„U hotelu u Antaliji, domaćin nam je spremio bioskopsku salu za košarkašku utakmicu Partizan-Efes“, stoji u opisu snimka na Dodikovom profilu na Tik-toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...