DOBILA IZNENAĐUJUĆI ODGOVOR: Manekenka pitala DiCaprija zašto ne izlazi sa starijima od 25 godina

Kako kaže, iskoristila je priliku...

  • Show

  • 02. Mar. 2024  

  • 0

Playboy zečica Hieke Konings ispričala je da ju je iznenadio odgovor Leonarda DiCaprija kada ga je pitala zašto ne izlazi sa ženama starijima od 25 godina. Naime, 49-godišnji glumac je, osim po ulogama u uspješnim filmovima, poznat i kao muškarac koji voli mlađe žene (točnije one do 25 godina).

22-godišnja Hieke sada se prisjetila susreta s DiCaprijem u jednom noćnom klubu u Los Angelesu. "Vidjela sam ga kako sjedi odjeven u crnu majicu s kapuljačom, nosio je i kapu. Potom smo se pogledali", ispričala je Hieke, prenosi Unilad. Potom joj je, tvrdi, DiCaprijev menadžer rekao da glumac želi razgovarati s njom, pa je prišla njegovom stolu. Kako kaže, iskoristila je priliku pa ga pitala zašto nikad ne izlazi s djevojkama starijim od 25 godina.

 

Tvrdi da ju je pomalo iznenadio svojim odgovorom. Samo joj je kratko rekao: "Kriv sam." Potom mu je, kaže, rekla da ga ne poznaje dovoljno da bi imala nešto s njim, no glumac joj je navodno odgovorio: "Slatko."

Manekenka je nedavno progovorila i o poljupcu sa slavnim glumcem i njegovim čudnim navikama u krevetu. "Bilo je ok, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Pozvao me da odem s njim kući, ali to sam odbila. Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan. Iza toga je prišao nekoj drugoj djevojci i otišao s njom kući", ispričala je.

"Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je cijelo vrijeme držao slušalice u ušima 'kako je ne bi morao slušati', a drugoj je stavio jastuk na glavu. Definitivno je previše star i previše uvrnut", dodala je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...