ŠTA SE DOGAĐA U MOSKVI: Ambasade upozoravaju državljane na potencijalne napade ekstremista…

Kasnije je web stranica Ambasade Velike Britanije u Moskvi također objavila ažuriranje.

  • Evropa

  • 08. Mar. 2024  

  • 0

Na web stranici Ambasade SAD-a u Rusiji pojavilo se upozorenje u kojem se pozivaju građani da izbjegavaju gužve u Moskvi u sljedećih 48 sati.

„Ambasada prati izvještaje da ekstremisti planiraju napad na velika okupljanja u Moskvi, uključujući koncerte, u bliskoj budućnosti, a građanima SAD-a treba savjetovati da izbjegavaju velika okupljanja sljedećih 48 sati", stoji na web stranici ambasade. Diplomati savjetuju izbjegavanje gužvi, praćenje ruskih medija i analiziranje situacije.

alt

Kasnije je web stranica Ambasade Velike Britanije u Moskvi također objavila ažuriranje citirajući izvještaj američke ambasade o planovima "ekstremista" da napadnu gomile u sljedećih 48 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...