BRUTALNA LIKVIDACIJA U CENTRU GRADA: Cure detalji ubistva u Njemačkoj, bokser sa Balkana preminuo je na licu mjesta…

Navodno, vozilo marke BMW čekalo je počinitelje s upaljenim motorom.

  • Hronika

  • 11. Mar. 2024  

  • 0

Prema izvještajima, napadači su ispalili desetak metaka u 38-godišnjeg boksača, koji je preminuo na mjestu zločina. Policija je pokrenula istragu i traži počinitelje.

Bektaš Nimani, poznat i kao Besar Nimani, ubijen je u centru grada Bielefelda. Besar Nimani rođen je na Kosovu i započeo je svoju boksačku karijeru 1998. godine u klubu SV Brackwede u Bielefeldu.

Incident se dogodio oko 18 sati, dok je Nimani šetao u blizini Kunsthallea. Prema izvještajima, grupa muškaraca pucala je na njega.

U uviđaju su naveli da su počinitelji bili u obližnjem kafiću prije napada. Tokom svađe, žrtva je izišla iz frizerskog salona, nakon čega su ispaljeni hitci.

Navodno, vozilo marke BMW čekalo je počinitelje s upaljenim motorom.

Ranije, 2014. godine, Nimani je sudjelovao u svađi u turskom restoranu, tokom koje je povrijeđen. U toj situaciji, muškarac je izvadio pištolj i pucao, a Nimani je bio među povrijeđenima. Počinitelj je tada osuđen na 18 mjeseci zatvora zbog kršenja Zakona o oružju

Policija nastavlja istragu o ubistvu i traži počinitelje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...