MASERATI PRIKAZAO NOVI ULTIMATIVNI GT KABRIOLET: Prestižno, luksuzno, elegantno i potpuno novo

Krov je izrađen od tkanine, savršen da zauzme što manje prostora kada se automatski sprema u prtljažni prostor, gdje se pospremi za 14 sekundi pri brzini do 50 km/h. Upravo se tada može uočiti i još više cijeniti elegancija Maserati GranCabrija, kada je mekani krov otvoren i brujanje motora glasno. 

  • Auto

  • 11. Mar. 2024  11. Mar. 2024

  • 0

Najnoviji luksuzni automobil sa znakom Maseratija je prestižni kabriolet. GranCabrio je potpuno nova i jednako elegantna otvorena verzija svog coupe blizanca, nagrađivanog GranTurisma.

V6 s dva turbo-punjača

Performanse motora Nettuno - najsnažnijeg motora napravljenog za Maserati GranTurismo - ponovno su kombinirane s optimalnom udobnošću za putovanje na velike udaljenosti. Ono je sada poboljšano iskustvom vožnje na otvorenom. Prilikom lansiranja Maserati GranCabrio dostupan je u razini opreme Trofeo, sa 6-cilindričnim 3.0-litrenim twin-turbo motorom s 542 KS. 

100% talijanski proizvod

Novi kabriolet tvrtke s trozupcem u znaku 100% je proizveden u Italiji i nudi novu verziju grand tourera par excellence, bez žrtvovanja luksuza, performansi, udobnosti vožnje i sportskog duha. Krov je izrađen od tkanine, savršen da zauzme što manje prostora kada se automatski sprema u prtljažni prostor, gdje se pospremi za 14 sekundi pri brzini do 50 km/h. Upravo se tada može uočiti i još više cijeniti elegancija Maserati GranCabrija, kada je mekani krov otvoren i brujanje motora glasno. 

Pet boja mekanog krova

Iskustvo na otvorenom pojačano je iznimnom toplinskom i akustičnom udobnošću, s mekanim krovom dostupnim u pet boja kojima se može upravljati sa središnjeg zaslona dodirom. GranCabrio dolazi s inovativnim standardom sustava za grijanje leđa te vrata vozača i suvozača na tri različite razine intenziteta kako bi se opcija vožnje bez krova omogućila čak i kada vremenski uvjeti nisu savršeni. Jedan od dostupnih dodataka je deflektor vjetra, koji se može koristiti kada su u vozilu dva putnika i ručno sklopiti. Kada je krov otvoren, on smanjuje stvaranje turbulencije unutar putničkog prostora i omogućuje uživanje u aerodinamičnosti vozila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...