ODABRAO SIN VJETRA: Mohamed Salah govorio o najboljem napadaču s kojim je igrao, a onda je spomenuo Edina Džeku...

Edin Džeko i Mohamed Salah su zajedno odigrali 69 utakmica u Romi od 2015. do 2017. godine. Ukupno su zajedno učestvovali u 15 golova.

  • Šareni svijet

  • 12. Mar. 2024  

  • 0

Mohamed Salah (31) jedan je od najboljih nogometaša u posljednjih nekoliko godina na svijeti. Egipćanin je u jednom intervjuu birao najboljeg napadača s kojim je igrao.

Salah je bio neodlučan, a spomenuo je i Edina Džeku s kojim je dijelio svlačionicu u Romi.

“Škakljivo pitanje. Igrao sam s Drogbom, Diegom Costom, duže vrijeme i sa Bobbyjem (Roberto Firmino). Mogao bih reći da je to Bobby jer smo dugo igrali zajedno.

Džeko je bio nevjerovatan, ali igrali smo samo dvije sezone u Romi. Tu je i Darwin Nunez, da igra sa mnom koliko i Bobby. Nezgodno je nekoga odabrati jer je Bobby zaista drugačiji i magičan”, rekao je Salah.

Video pogledajte OVDJE!

Edin Džeko i Mohamed Salah su zajedno odigrali 69 utakmica u Romi od 2015. do 2017. godine. Ukupno su zajedno učestvovali u 15 golova.

Mohamed Salah je od 2017. član Liverpoola. Ukupno je u karijeri postigao 282 pogotka na 586 utakmica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...