ATRAKCIJA OVOGODIŠNJEG OSCARA: Razgolićeni John Cena napravio je najbolju reklamu za ove kultne natikače (FOTO)


Uz muzički nastup Ryana Goslinga, ovogodišnja dodjela Oscara najviše će ostati upamćena po razgolićenom Johnu Ceni.

  • Show

  • 12. Mar. 2024  

  • 1

Poznati američki hrvač i komičar pobrinuo se za jedan od najviralnijih trenutaka ovogodišnje dodjele Oscara. Na pozornici pozorišta  Dolby pojavio se gotovo gol, prekrivajući međunožje kuvertom u kojoj se nalazilo ime dobitnika Oscara za - kostimografiju.

Njegov improvizirani skeč uključivao je i nošenje najpoznatijih anatomskih natikača na svijetu - modela Arizona s potpisom njemačkog brenda Birkenstock.

John Cena na 96. dodjeli Oscara 

Ove uniseks sandale u prodaji su dostupne već pola vijeka i još uvijek prožimaju modu, kulturu i Hollywood, što im s lakoćom uspijeva deceijama.Čak je i sam brend pomalo zadivljen utjecajem koji model Arizona ima na popularnu kulturu i načinom na koji se organski razvijao tokom godina, navodi Tportal.,

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...