GESTA KOJA JE MNOGIMA PROMAKLA: Evo kako je Ryan Gosling začinio spektakularan nastup (FOTO, VIDEO)

Eva Mendes tradicionalno iz udobnosti doma prati premijere i javne nastupe životnog partnera Ryana Goslinga, koji joj je na dodjeli Oscara posvetio dio nastupa.

  • Show

  • 12. Mar. 2024  12. Mar. 2024

  • 0

Ryan Gosling svojom je spektakularnom izvedbom pjesme "I'm Just Ken" obilježio sinoćnju dodjelu Oscara, a sve je začinio i jednom ljubavnom gestom koja je mnogima promakla.

Na samom kraju nastupa slavni glumac primio je privjesak sa svoje ogrlice i poljubio ga ispred kamere, praveći pritom oblik srca s prstima. Fanovi su izdvojili ovaj trenutak u videima na društvenim mrežama i krenuli spekulirati je li ova posveta upućena Evi Mendes.

Drugi su pak isticali da bi mogla biti posvećena i njegovom preminulom psu Georgeu, kojeg Gosling često spominje iako je uginuo 2016. godine. Naime, glumac još uvijek nosi njegov privjesak na lančiću oko vrata.

No, sve se razjasnilo kada je Goslingov stilist na društvenim mrežama objavio prizore izrade slova 'E' na 3D printeru, pa je postalo sasvim jasno da je gesta, ipak, posvećena upravo Evi, prenosi Tportal.

Njegova dugogodišnja partnerica sve je pratila od kuće te je i sama privukla pozornost simpatičnim komentarom na društvenim mrežama.

'Odveo si Kena sve do Oscara, RG. Sad dođi kući, moramo smjestiti djecu u krevet', napisala je Mendes pozirajući u sakou u kojem je Gosling nastupio. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...