POLICAJCI OSTALI U ČUDU, BILI SU POTPUNO NEPRIPREMLJENI NA OVO: Kad su vidjeli ko je ukrao BMW i kamp-prikolicu...

Zaustavivši crni X5 na cesti M1 ostali su u čudu kad su vidjeli ko sjedi na mjestu vozača. Za upravljačem je bio 11-godišnji dječak.

  • Auto

  • 12. Mar. 2024  12. Mar. 2024

  • 0

Policajci su svjedočili scenariju dostojnom akcijskog filma.

Bilo je to 7. marta ove godine kad su policajci zaustavili BMW-ov SUV nakon dojave da crni SUV vuče kamp-prikolicu koja je ukradena s odmorišta nedaleko od tržnice Thirsk, piše The Guardian. Glasnogovornik policije Sjevernog Yorkshirea rekao je da su policajci bili "zapanjeni“ onime što je uslijedilo. 

Zaustavivši crni X5 na cesti M1 ostali su u čudu kad su vidjeli ko sjedi na mjestu vozača. Za upravljačem je bio 11-godišnji dječak.

"Ništa nas nije pripremilo da nađemo školarca za volanom", rekao je glasnogovornik: "Pretragom automobila također je otkrivena oprema koju osumnjičenici obično koriste za krađe, kao i nekoliko registarskih tablica vozila."

Dječak je uhapšen zbog sumnje da je počinio niz krivičnih djela, uključujući krađu, provalu, posjedovanje opreme za krađu te prometne prekršaje, uključujući opasnu vožnju.

Ispitan je i pušten uz uvjetnu policijsku jamčevinu kako bi se omogućilo provođenje daljnje istrage.

Zakoniti vlasnici kamp-kućice su upozoreni na vrijeme i nitko nije ozlijeđen tijekom incidenta, dodao je glasnogovornik.

Policajci iz ovog okruga definitivno spadaju u red onih kojima bizarni događaji nisu strani. Podsjetimo, prije manje od mjesec dana svjedočili su jednako nesvakidašnjem događaju kad ih je pijan vozač nazvao i obavijestio da vozi pijan i da se malo "pogubio“.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...